Κ. Ντελέζος για ΑΟΠΦ: Το «μάρμαρο» το πληρώνουν άλλοι, για να χαράζουν ορισμένοι το όνομά τους σε αυτό


Ευθύ και επί της ουσίας το πρόσφατο post του Προέδρου του Συλλόγου (με 350 μέλη) Γονέων Αθλητών Κολύμβησης του ΑΟΠΦ Κώστα Ντελέζου, δημοσιογράφου της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», ως συμβολή στον διάλογο που άνοιξε στο Facebook, για το παρόν και το μέλλον του ΑΟΠΦ, μετά την κοινή δήλωση τριών δημοτικών συμβούλων (Βασιλείου – Πιτούλη – Φρέρη):

«Ο Α.Ο.Π.Φ. έχει πλούσια ιστορία, έχει παρόν και για να έχει και μέλλον, θα πρέπει να επενδύσει στα εκατοντάδες παιδιά-αθλητές που έχει στις τάξεις του.

Δεν χρειάζεται παράγοντες απλά και μόνο για να παραγοντίζουν... Χρειάζεται ανθρώπους που θα δουλέψουν πραγματικά για τον αθλητισμό και το Σύλλογο, ενωμένοι και χωρίς αρρωστημένους ανταγωνισμούς - εγωϊσμούς.

Δυστυχώς, το «μάρμαρο» το πληρώνουν άλλοι, για να χαράζουν ορισμένοι το όνομά τους σε αυτό.

Αυτοί είναι πρωτίστως οι γονείς, οι σταθεροί αιμοδότες του Συλλόγου. Από το ποσό των 525.000 ευρώ που ήταν τα έσοδα του Α.Ο.Π.Φ. στο διάστημα Μαΐου - Δεκεμβρίου 2017, τα 80.000 προήλθαν από το Δήμο και τα υπόλοιπα από τους γονείς (αμέσως και εμμέσως), από διαφημίσεις, αθλητικό υλικό και ενοίκια...

Κάπως έτσι, φτάσαμε σε σημείο, ο σημερινός απολογισμός, να περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από τα οικονομικά του Συλλόγου. Το οικονομικό νοικοκύρεμα και η χρηστή- διάφανη διαχείριση είναι σημαντικά στοιχεία, όμως από μόνα τους δεν αρκούν για να πάει ένας αθλητικός Σύλλογος μπροστά. 

Απαιτούνται σταθερά βήματα και στον αθλητισμό. Μέσα από σωστή οργάνωση, ορθές επιλογές στελεχών και διαρκή αγώνα για βελτίωση. Πόσο κρίμα είναι, σε έναν ολόκληρο διοικητικό απολογισμό, να μην υπάρχει ούτε μια λέξη για το αθλητικό κομμάτι! Που θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα όλων και κυρίως να έχει μετρήσιμα αποτελέσματα.... Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για όλους...»


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τριακόσια πενήντα (350) ενεργά μέλη δεν έχει ούτε ολόκληρος ο Α.Ο.Π.Φ.


0 σχόλια: