Στο «Ποτάμι» - κοντά σε φίλους - ο Γιάννης Φρέρης


Ως προσωπικός φίλος και καλεσμένος βρέθηκε χθες ο Γιάννης Φρέρης στην εναρκτήρια συνέντευξη Τύπου του νέου πολιτικού σχηματισμού με τίτλο «Το Ποτάμι», του οποίου ηγείται ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Όπως έγραψε και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook : «Με χαρά και θετική διάθεση άκουσα όσα ειπώθηκαν σήμερα και δικαίωσαν - εν έτει 2014 - όσα μας ένωσαν σε άλλες δεκαετίες με τον Σταύρο, αλλά στο ίδιο κοινωνικό πεδίο. Οι καλές ιδέες παραμένουν φρέσκες και η ωριμότητα τις πασπαλίζει με γεύση υλοποιησιμότητας».  
Είναι φυσικά άλλο πεδίο οι ευρωεκλογές στις οποίες στοχεύει το «Το Ποτάμι» και άλλο οι δημοτικές εκλογές στο Π. Φάληρο, στις οποίες θα συμμετέχει η κίνηση «ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ». Ωστόσο η διάθεση για συνεργασίες και ζεύξη ιδεών που προέκρινε χθες ο επικεφαλής του «Ποταμιού», βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με τη λογική συμμετοχής της «Άλλης Πόλης» στη δημοτική εκλογική διαδικασία. Ο  γνώμονας και στις δύο περιπτώσεις είναι ποιοτικός: «Με ποιον συνεργάζεσαι, ποιες ιδέες επιχειρείς να ζεύξεις και ποιο σχέδιο υπηρετείς για μία αλλαγή προς το καλύτερο».  


Στη φωτογραφία ο Γιάννης Φρέρης με τους φίλους του Γεωργία Λινάρδου (Εκπρόσωπο Τύπου του «Ποταμιού») και Σταύρο Θεοδωράκη.

0 σχόλια: