ΕΜΕΙΣ, ΜΑΖΙ … Θέλουμε να νικήσουμε

Ο εκπρόσωπος της κίνησης «ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ» - πρώην Υποψήφιος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Γιάννης Φρέρης - ανακοινώνει την ενεργή συμμετοχή της κίνησης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, διευκρινίζοντας τη λογική με την οποία αυτή θα πολιτευθεί:
Είμαστε ξανά παρόντες, στην υπηρεσία ενός οράματος για το Φάληρο και του προγράμματος που θα το κάνει πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι παραμένουμε ανυποχώρητα ενάντιοι στις παραδοσιακές «υποψηφιότητες – πορτραίτα», που προτείνουν μόνο πρόσωπα και υποκρύπτουν μόνο σχέδια ατομικής ματαιοδοξίας.
Μπαίνουμε στον αγώνα για την ενίσχυση των ανανεωτικών φωνών και δυνάμεων που συμβαδίζουν με την εποχή (της κρίσης και της μετάβασης) και έχουν να αντιμετωπίσουν την υπεροψία και την αντίσταση ενός παρελθόντος που «βάφει τα μαλλιά του», για να κρατηθεί στη ζωή και την «καρέκλα» του.
Στοχεύουμε στη σύνθεση και τη σύμπραξη με τις συλλογικότητες και τα πρόσωπα που διαπνέονται από αυτή τη λογική. ΜΑΖΙ τους υπερβαίνουμε κομματικές γραμμές και ιδεολογικά «κολλήματα» που δεν αφορούν το Φάληρο, παρά δείχνουν φροντίδα μόνο για το χρώμα που θα έχει ο χάρτης τη βραδιά των εκλογών.    
Εργαζόμαστε για την εγκαθίδρυση «γραμμής επικοινωνίας» με τα νιάτα της πόλης, που ενώ έχουν λόγο, άποψη και διάθεση για ανατροπές, μένουν έξω από τη δικαιωματική συμμετοχή στο εκλογικό «παιχνίδι».   
Αμφισβητούμε το «ακαταμάχητον» της (ενός ανδρός) δημοτικής αρχής Χατζηδάκη και θα αποδείξουμε ότι η άλλη «πολιτεία» μπορεί να νικήσει.
Δινόμαστε στον αγώνα για τον αγώνα, γνωρίζοντας ωστόσο πώς θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το διακύβευμα στο Φάληρο είναι η νίκη του «ΕΜΕΙΣ».
Και ΕΜΕΙΣ, ΜΑΖΙ … ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΘΟΥΜΕ.  

    

0 σχόλια: