Δέσποινα Χαλκίδη (Υποψήφια ΑΝ.ΕΛ.): Μαζί στο μέλλον του Φαλήρου και της Ελλάδας

Παρά το γεγονός ότι το Π. Φάληρο έχει έναν από τους πλέον επιτυχημένους δημάρχους και είναι ένας από τους πιο εύρωστους δήμους οικονομικά, τα προβλήματα δεν παύουν να υπάρχουν. 

Θεωρώ ότι η πιθανή εκλογή μιας Φαληριώτισσας βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. θα είναι ένα «συν» για την πόλη μας -όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα- όποια και αν είναι τα προβλήματα, που ξεπερνούν τις υπάρχουσες δυνατότητες σε επίπεδο μέσων και στελεχών τα οποία καλούνται να τα αντιμετωπίσουν. Ένα τέτοιο ζήτημα είναι το ιδιοκτησιακό μέλλον και η προσβασιμότητα της παραλίας μας.

Το δε ενδεχόμενο συμμετοχής των ΑΝ.ΕΛ. σε κυβερνητικό σχήμα διευρύνει περαιτέρω τις δυνατότητες παρέμβασης σε θέματα που μια γυναίκα αυτής της πόλης γνωρίζει από πρώτο χέρι αφού επηρεάζεται από αυτά τόσο, όσο όλοι οι απλοί πολίτες και κάτοικοι του Π. Φαλήρου.

Παραμένοντας επικεντρωμένη στην πόλη μου, διατηρώ την προσήλωσή μου στο παρόν και το μέλλον της χώρας μου. Αγωνίζομαι για να μπορέσει να επανακτήσει το status ισοτιμίας και ισονομίας που αρμόζει στις δυνατότητές της, εντός του πλαισίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτρέποντας την κατάταξή της στην κατηγορία των «φτωχών συγγενών».

Με συντονισμένες δράσεις και συνθέσεις που βάζουν μπροστά την αξιοπρέπεια της χώρας και των ανθρώπων της, μπορούμε να δώσουμε ξανά ελπίδα στους νέους ανθρώπους, που δεν δικαιούνται τίποτε λιγότερο από ένα αξιοπρεπές αύριο, αντίστοιχο των ικανοτήτων τους. Διασώζοντας τα μέλλον αυτής της χώρας διασώζουμε και τις παραδόσεις της, που πατούν πάνω σε ένα ιστορικό, θρησκευτικό και πολιτιστικό υπόβαθρο με πυρήνα την οικογένεια.

Μεγάλωσα με αυτές τις αξίες στο Π. Φάληρο. Η υπεράσπισή τους είναι για μένα ο βασικός λόγος συμμετοχής μου στο πολιτικό γίγνεσθαι. Ο λόγος μου με δεσμεύει, όμως ως λόγος καρδιάς και όχι ξύλινος, απρόσωπος, ψυχρά πολιτικός.


Αυτά θα ήθελα να θυμούνται από μένα οι συμπολίτες μου, όχι μόνο τώρα που βαδίζουμε προς την κάλπη, αλλά και όταν θα βαδίζουμε μαζί προς το μέλλον του Φαλήρου και της Ελλάδας. 

0 σχόλια: