Νέλλη Μαυρίδου (Υποψήφια Ν.Δ.): Η κυβερνητική πολιτική αποβαίνει υπέρ του Π. Φαλήρου

Ο πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί δημόσια, ότι ο ΕΝΦΙΑ θα υποστεί μειώσεις και ότι τα έσοδά του θα διατεθούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να αυξήσει τους πόρους των ΟΤΑ για να ενισχύσουν με τη σειρά τους τις κοινωνικές τους υπηρεσίες. 
Ο νέος ενιαίος φόρος στα ακίνητα που επιβάλλεται σε φυσικά και νομικά πρόσωπα σταδιακά θα μπορούσε να αντικαταστήσει την υπάρχουσα χρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
Με την απόφαση αυτή πλέον οι δήμοι δε θα έχουν την αγωνία της κρατικής χρηματοδότησης και κάτι ακόμα… Ιδιαίτερα εμείς, οι κάτοικοι του Π. Φαλήρου ευνοούμαστε διπλά από την απόφαση αυτή, γιατί ο δήμος μας όπως γνωρίζετε καλά, έχει διακριθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Υπενθυμίζω εδώ πως ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Δ. Χατζηδάκης απέσπασε διάκριση από τις Βρυξέλες για την άριστη διακυβέρνηση που ασκεί στο δήμο μας, δεδομένου ότι εν μέσω κρίσης, ο προϋπολογισμός του Π. Φαλήρου είναι πλεονασματικός. 

Από τη στιγμή που το Π. Φάληρο διαθέτει υγιή οικονομικά, θα μειώσει εκ νέου την απαίτησή του στην είσπραξη του ΕΝΦΙΑ, μία μείωση που θα είναι επί της μείωσης που ήδη έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός!

0 σχόλια: