Πίτα Ε.Κ.Α. «Σ. Μπεφόν»: Ευχή Γ. Φρέρη για «πνεύμα αμεσότητας, πνεύμα γειτονιάς» στην τοπική πολιτική


Την πίτα της έκοψε το Σάββατο (12/1) η Ένωση Κατοίκων Αμφιθέας «Σοφία Μπεφόν», παρουσία δεκάδων μελών και φίλων της, του Δημάρχου Δ. Χατζηδάκη, Αντιδημάρχων, Υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων τοπικών συλλόγων. Συγκινητική (για μία ακόμη φορά) υπήρξε η παρουσία και ο χαιρετισμός των γονέων της ηρωίδας ιατρού, της οποίας το όνομα έχει λάβει η Ένωση.   

Μαζί με τις ευχές και τις ευχαριστίες της για την προσέλευση κ. Βούλα Σπυριδωνίδου, Πρόεδρος της Ε.Κ.Α. αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου, των οποίων η επιτυχία οφείλεται στη σταθερή ανταπόκριση του κόσμου της συνοικίας.

Κατά το χαιρετισμό του, ο Γιάννης Φρέρης, εκπρόσωπος της κίνησης «ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ» στο Δημοτικό Συμβούλιο, ανέφερε τα εξής:

«Όταν βρίσκεσαι στην έδρα του συλλόγου της γειτονιάς σου, δυο στενά πιο πέρα από το σπίτι σου και άλλα δυο πιο πέρα από το πατρικό σου, δεν έχει νόημα να μιλάς υπό θεσμική ιδιότητα. Στη γειτονιά όπου γεννήθηκες, μεγάλωσες και ζεις, η μόνη σου ιδιότητα παραμένει αυτή του παιδιού της γειτονιάς. Με αυτή λοιπόν, εύχομαι στον σύλλογό μας να συνεχίσει και το 2019 να είναι ενεργό σημείο αναφοράς και συνοχής της Αμφιθέας. Στη δε πολιτική ζωή της πόλης μας, που μπήκε σε τροχιά εκλογών, εύχομαι να υιοθετήσει το πνεύμα αμεσότητας που είναι αυτό της γειτονιάς μας. Με άλλα λόγια, όλοι εμείς οι υποψήφιοι, να σας κοιτάμε στα μάτια, όπως όταν συναντιόμαστε στον δρόμο. Όλοι εσείς, οι συνδημότες μας, να έχετε τη βεβαιότητα ότι ακούμε καθαρά όσα μας λέτε. Κυρίως όμως, όλοι εσείς που μας κρίνετε και όλοι εμείς, που καταλαμβάνουμε το δημόσιο βήμα, να συνειδητοποιούμε ότι όλων οι λόγοι ζυγίζονται με πράξεις».

0 σχόλια: