ΦΛΟΙΣΒΟΣ – ΓΙΟΚ: Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον Γιάννη Φρέρη & απευχήθηκε «ντιμπέιτ»


Ευχές απηύθυνε χθες (7/1) τηλεφωνικά ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Δ. Χατζηδάκης στον εκπρόσωπο της κίνησης «ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ», Γιάννη Φρέρη, για την ονομαστική του εορτή.

Με την ευκαιρία, τον ενημέρωσε για την προτίμησή του να μην διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου η δημόσια παρουσίαση υποψηφίων δημάρχων, για την οποία η «Άλλη Πόλη» είχε αιτηθεί τη χρήση του Π.Κ. «ΦΛΟΙΣΒΟΣ» κατόπιν ελέγχου διαθεσιμότητας.   

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και διαβουλεύσεων της, η κίνηση είχε προτείνει στους υποψηφίους δημάρχους που είχαν έλθει σε επαφή μαζί της ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου ή είχαν εκλογική συνεργασία με αυτήν στο παρελθόν, να παρουσιάσουν δημόσια τις υποψηφιότητές τους σε κοινή εκδήλωση, η οποία θα συντονιζόταν από δύο γνωστούς Φαληριώτες δημοσιογράφους.

Η σχετική πρόσκληση, η οποία είχε απευθυνθεί στην κυρία Β. Ανδρικοπούλου και τους κυρίους Γ. Βασιλείου, Α. Δούμα, Σ. Κατσέλη, Ν. Κατσένη, Κ. Μερκουράκη, Δ. Πιτούλη, Γ. Φωστηρόπουλο, είχε τύχει θετικής καταρχήν υποδοχής από όλους, πλην του κ. Στέλιου Κατσέλη.

Θα επρόκειτο για μία ιστορική «πρεμιέρα» ταυτόχρονης άμεσης επαφής δημοτών και υποψηφίων, σε μία πόλη που στερείται τοπικών ΜΜΕ και γενικότερα επικοινωνίας γύρω από τα κοινά της.

Ως αποτέλεσμα των προαναφερθέντων, ο κ. Φρέρης έλαβε σήμερα (8/1) τηλεφωνικά από υπάλληλο του ΠΟΑΚΕ, επίσημη αρνητική απάντηση, στην αίτησή του για παραχώρηση του Π.Κ. «ΦΛΟΙΣΒΟΣ».

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, ο δημοτικός σύμβουλος προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

«Ο αγαπητός μας Δήμαρχος, με τη συγκεκριμένη πολιτική του επιλογή, έφερε στη μνήμη μου, ένα βασικό λόγο για τον οποίο τον έχω αντιπολιτευθεί επί σειρά ετών. Πεποίθησή μου παραμένει ότι αυτή την πόλη, την έχουμε όλοι μαζί, όπως και τους δημόσιους δημοτικούς της χώρους. Μη θέλοντας όμως να φέρω σε δύσκολη θέση τους συναδέλφους υποψηφίους δημάρχους που ανήκουν στην παράταξη του αποχωρούντος Δημάρχου, δεν θα επιμείνω στην τέλεση της εκδήλωσης, ακόμη και σε εναλλακτικό χώρο. Ευχαριστώ από καρδιάς τους 7 υποψηφίους που επιφύλαξαν καλή προαίρεση στην πρόταση που τους μετέφερα, αλλά και τον κ. Κατσέλη, που μου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμούσε να συμμετάσχει. Το πλάνο διαβούλευσης της κίνησής μας με τους δημότες κατά πρόσωπο ή διαδικτυακά, συνεχίζεται, ούτως ώστε να καταλήξουμε στην αντικειμενικά καλύτερη εκλογική επιλογή τον Μάιο».   



0 σχόλια: