ΦΛΟΙΣΒΟΣ: Αντί δημοκρατικού διαλόγου, καταδρομείς τιμούν τον Δήμαρχο


Από τη Γραμματεία του Δημάρχου Π. Φαλήρου, εστάλη σήμερα (22.1.2019) η πιο κάτω πρόσκληση, η οποία εμφανίζεται εν ολοκλήρω στην εικόνα.

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων σας προσκαλεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στον «ΦΛΟΙΣΒΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ» (sic), στην κοπή πίτας του νέου έτους 2019, των Εφέδρων Αξιωματικών ενεργών ΠΟΛΙΤΩΝ – ΟΠΛΙΤΩΝ (sic) Καταδρομέων, στην οποία θα τιμήσουμε τον Δήμαρχο κ. Διονύση Χατζηδάκη…».

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για εκδήλωση, που τοποθετείται στον ίδιο χώρο, ημέρα και ώρα με το ντιμπέιτ των υποψηφίων δημάρχων, με οργανώτρια την κίνηση «ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ», για την οποία είχε υποβάλλει αίτημα παραχώρησης της αίθουσας (πριν τους καταδρομείς) ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Φρέρης, εκπρόσωπος της κίνησης, κατόπιν ελέγχου διαθεσιμότητας.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι με τηλεφώνημά του στον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Φρέρη (εκπρόσωπο της κίνησης), ο Δήμαρχος είχε απορρίψει την ιδέα διοργάνωσης δημόσιου διαλόγου των υποψηφίων για τη Δημαρχία.


Προϊστορία:

http://faliro-alli-poli.blogspot.com/2019/01/blog-post.html 

0 σχόλια: