Διευκρινίσεις Γ. Φρέρη συνεπεία της εκλογής του ως Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης


Σε συνέχεια της εκλογής του ως Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο μέχρι τούδε εκπρόσωπος της κίνησης «ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ», προέβη στην ακόλουθη δήλωση, ως συμπληρωματικής της σχετικής που εκδόθηκε από τον Δήμο Π. Φαλήρου:

Κατόπιν της εκλογής μου στη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου μας, η συνείδησή μου με οδηγεί στην παύση της άσκησης πολιτικής δραστηριότητας στο τοπικό πεδίο. Ως εκ τούτου, παύω να εκτελώ χρέη εκπροσώπου της κίνησης «ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ» αφήνοντας στους φίλους της τις αποφάσεις για το μέλλον της.

Αυτή τη δεδομένη στιγμή, θέλω να υποκλιθώ στη φιλία του Ανδρέα (του πρώτου ανθρώπου που μου έδωσε ψήφο στη Β’ Γυμνασίου) της Φανής και της Αννούλας, του Γιώργου, του Χρήστου, του Μιχάλη, της Καίτης, του Νίκου, των Γιάννηδων, της Ιουλίας, της Γεωργίας, του Γιώργου του υγρού στίβου, του Θάνου, της Φώφης, του Στέλιου και του Μήτσου, του Κωστή, της Σοφίας, του Έντυ, του Ορέστη, της Γιούλης, του Προέδρου, της Έντας και του Λεωνίδα και των άλλων Beach Boys (& Beach Girls), σε όλη τη λαμπρή παρέα του ψηφοδελτίου της «Ανοιχτής Πόλης» το 2006 και όλων όσων (που δεν ξεχνώ) συνεισέφεραν, επί σειρά ετών, με πλατύ χαμόγελο σε ό,τι προσπάθησα από κοινού με αυτούς.


Το blog και η σελίδα της «Άλλης Πόλης» στο εξής θα λειτουργούν έχοντας ενημερωτικό αντικείμενο, με ανοικτότητα απέναντι σε όλες τις ατομικές ή συλλογικές απόψεις που εδράζονται στον ανθρωπισμό και τις δημοκρατικές αξίες. 

Επιπλέον θεωρώ δέον να αναστείλω και την ιδιότητά μου ως μέλος κάποιων εκ των συλλόγων της πόλης μας, προκειμένου να τηρηθούν προϋποθέσεις ισαπόστασης έναντι όλων των εκφράσεων σωματειακής δραστηριότητας.

Με σταθερή την πεποίθηση ότι «αυτή την πόλη την έχουμε όλοι μαζί» παραμένω διαθέσιμος για διάλογο που γεφυρώνει, οδηγώντας σε πράξη και αλλαγή προς το καλύτερο.

0 σχόλια: