Έναρξη κύκλου συναντήσεων με Αντιδημάρχους από τον Γιάννη Φρέρη

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Κοινωνικής Αρωγής & Αθλητισμού κ. Γιάννη Φωστηρόπουλο είχε (στις 4.1.2018) -κατόπιν αιτήματός του- ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Φρέρης, επικεφαλής της κίνησης «ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ». 

Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του σχεδιασμού του τομέα αρμοδιότητας του Αντιδημάρχου και οι προβλεπόμενες για το 2018 δράσεις σε αυτή την κατεύθυνση, μετά και την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου. 

Η χρονική διάρκεια της συνάντησης, έδωσε στον Γ. Φρέρη τη δυνατότητα να έχει επαρκή γενική πληροφόρηση, αλλά και να διατυπώσει προτάσεις για αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου προς τους δημότες, μέσα από διαύλους επικοινωνίας που κατοχυρώνουν την πληρέστερη και αμεσότερη ενημέρωση. 

Κατά την επίσκεψή στα γραφεία των υπηρεσιών κοινωνικής αρωγής, ο Γ. Φρέρης μοιράστηκε με στελέχη του κοινωνικού τομέα, εμπειρίες από καινοτομικές πολιτικές πρόνοιας, στις οποίες έχει συμμετάσχει στο πλαίσιο της επαγγελματικής του δραστηριότητας. 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με προσωπική επαφή του Γ. Φρέρη με τους υπαλλήλους που στελεχώνουν τις υπό τον κ. Φωστηρόπουλο υπηρεσίες και τη γνωριμία με το ιδιαίτερο αντικείμενο εργασίας του καθενός. 

Η ενημερωτική αυτή συνάντηση, ήταν η πρώτη ενός κύκλου επαφών με τους 5 Αντιδημάρχους που έχει αιτηθεί ο εκπρόσωπος της «Άλλης Πόλης», προκειμένου ο αντιπολιτευτικός λόγος που η κίνηση θα αρθρώνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, να είναι αντικειμενικός και υπεύθυνος.

0 σχόλια: