Υπεύθυνος Νότιας Αττικής για το ΠΟΤΑΜΙ ο Μενέλαος Κόκκαλης


Σε δήλωσή του στην ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ, ο γνωστός συμπολίτης μας ανέφερε τα εξής:

«Είναι γνωστή η συνεπής δραστηριοποίησή μου με την ιδιότητα του μέλους και του στελέχους στο ΠΟΤΑΜΙ. Υπό αυτή την οπτική ίσως να μην προκαλέσει έκπληξη η ανάθεση από την ηγεσία του κόμματος στο πρόσωπό μου, της οργανωτικής επίβλεψης της περιφέρειας της Νότιας Αττικής.

Την τιμή που μου έγινε αυτή την χρωστώ στους φίλους και συναγωνιστές στο ΠΟΤΑΜΙ που ακούραστοι συνεχίζουν την κοινή προσπάθεια για να φέρουμε την κοινή λογική στην πολιτική ζωή του τόπου μας.

Οι περιοχές που θα έχω την ευθύνη να συντονίζω είναι Καλλιθέας, Ταύρου, Μοσχάτου, Π. Φαλήρου, Ν. Σμύρνης, Αγ. Δημητρίου, Αλίμου, Ελληνικού, Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Κορωπίου, Μαρκόπουλου, Σαρωνίδας, Λαυρίου.

Ταυτόχρονα θα συντονίζω και το περιφερικό συμβούλιο που θα συσταθεί από Βουλευτές, Υποψήφιους Βουλευτές, μέλη της κεντρικής επιτροπής (ΜΕΣΥΑ), Γραμματείς των Δήμων Νότιας Αττικής και τον Σταύρο Θεοδωράκη. Όλοι μαζί έχουμε στόχο να επισκεφτούμε κάθε γειτονιά των παραπάνω Δήμων».



Ευχόμαστε εγκάρδια στον κ. Κόκκαλη καλή επιτυχία, ενώ αναμένουμε να αποδείξει ότι κάθε ανάληψη θέσης πολιτικής ευθύνης από έναν Φαληριώτη, έχει θετικές επιδράσεις στις υποθέσεις της πόλης μας.

0 σχόλια: