Στην Αμφιθέα και αλλού

Η φωτογραφία είναι μία από τις τέσσερις που στείλαμε σήμερα -μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου- στον Αντιδήμαρχο Πόλης κ. Ανδρέα Δούμα, με τον οποίο και επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά για να εξασφαλίσουμε τη γραπτή απάντησή του, η οποία αναμένεται να μας βοηθήσει στην εξαγωγή αντικειμενικών συμπερασμάτων.

Αναμένοντας τις διευκρινίσεις του δημοτικού ανδρός που προσφέρθηκε ευγενώς να τις παράσχει, δημοσιοποιούμε την επιστολή που του απευθύναμε.  

Π. Φάληρο 28.5.2015

Κύριε Αντιδήμαρχε,

Σας προωθούμε φωτογραφίες από τον χώρο όπου βρίσκονται οι κάδοι απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Απολλοδώρου, Ερατούς και Ναυπλίου στην Αμφιθέα.
Οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται έχουν τραβηχτεί το Σάββατο 23/5, ενώ η κατάσταση που αυτές παρουσιάζουν, ήταν ίδια αρκετές μέρες πριν.
Ανάλογες εικόνες παρουσιάζουν και άλλα σημεία (τουλάχιστον της Αμφιθέας) στα οποία είναι τοποθετημένοι κάδοι.
Είναι προφανές ότι επιθυμία των περιοίκων είναι η άμεση απομάκρυνση όλων των άχρηστων (και επικίνδυνων) υλικών που έχουν απορριφθεί εκεί.
Θα σας παρακαλούσαμε ωστόσο να διευκρινίσετε για ποιο λόγο επαναλαμβάνεται το φαινόμενο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες μας, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις δημοτών προς το 1565.
Μια επαρκής εξήγηση, θα μπορούσε ίσως να καταστήσει εφικτή ακόμη και την κατανόηση εκ μέρους όσων αντικρίζουμε αυτή την εικόνα καθημερινά.
Με τη βεβαιότητα της έγκαιρης και ακριβούς απόκρισής σας.

Για την Κίνηση Πολιτών «ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ»

Γιάννης Φρέρης


Υ/Γ:  Η φωτογραφία Νο 4 ελήφθη σήμερα το πρωί και απεικονίζει πολίτη ο οποίος φορτώνει στρώμα το οποίο είχε προστεθεί στα απορριφθέντα αντικείμενα των προηγούμενων ημερών.

0 σχόλια: