Παράκτιος αθλητισμός & ανάπτυξη στην ατζέντα της «Άλλης Πόλης»


Και παράπλευρο πολιτικό ενδιαφέρον είχε η εκδήλωση της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Π. Φάληρο (Τρίτη 23.10.2018), με ομιλητές τον νυν Υπουργό Εσωτερικών Α. Χαρίτση και τον πρώην Γ. Ραγκούση, για το νέο αυτοδιοικητικό πεδίο που δημιουργεί ο «Κλεισθένης», στην οποία παρευρέθη και ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης.  

Με την άνεση της φιλικής σχέσης που τους συνδέει, ο  παρευρισκόμενος εκπρόσωπος της κίνησης «ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ», Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Φρέρης, είχε (παρουσία και άλλων Φαληριωτών) ανταλλαγή απόψεων με τον κ. Βασιλειάδη, για την αναπτυξιακή διάσταση του παράκτιου αθλητισμού και των ευκαιριών που αυτός παρουσιάζει για την «Αθηναϊκή Ριβιέρα».

Συμφωνία υπήρξε ως προς το ότι η τεχνογνωσία που θα αποκτηθεί από τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες «Πάτρα 2019», μπορεί να προσαρμοστεί και να αποδώσει πολύ σημαντικούς καρπούς για πόλεις σαν το «μπαλκόνι της Αθήνας», δηλαδή το Π. Φάληρο, από το οποίο αρχίζει η Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ο Υφυπουργός δήλωσε πρόθυμος για ανοιχτή ανταλλαγή ιδεών γύρω από τη σχέση παράκτιου αθλητισμού και τοπικής ανάπτυξης, αφήνοντας την οργανωτική πρωτοβουλία στον εκπρόσωπο της κίνησης «ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ».    

0 σχόλια: